Dolnośląska Konwencja SLD

Dolnośląska Konwencja SLD odbyła się 5 kwietnia 2014r . we Wrocławiu .Podczas konwencji udzielone zostało absolutorium Zarządowi Województwa .W trakcie konwencji zostali zaprezentowani również kandydaci do Europarlamentu .

Naszym kandydatem do Europarlametu jest oczywiście Wojciech Chadży aktywny samorządowiec, radny Jeleniej Góry, doświadczony i odpowiedzialny polityk ,który stanął na czele naszej licznej grupy delegatów . Więcej informacji na ten temat znajdziecie w linkach poniżej …..

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!
W związku z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 2016/679 o ochronie danych, wyrażam zgodę na gromadzenie, przetwarzanie oraz wykorzystywanie przez Sojusz Lewicy Demokratycznej przekazanych przeze mnie danych osobowych w celach informacyjnych i promocyjnych związanych z działalnością SLD, w celach administracyjnych na użytek newslettera, w szczególności wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną newslettera oraz informacji o przedsięwzięciach organizowanych lub współorganizowanych przez Sojusz Lewicy Demokratycznej, a także informacji o bieżących wydarzeniach politycznych.